Over

Renergize Consultancy

Renergize Consultancy is opgericht door Wilma Eerenstein. Zij heeft ruim 9 jaar ervaring opgedaan in de ontwikkeling en verbetering van zonnepanelen bij ECN. Hier heeft zij gewerkt als projectleider, teamleider en programma coördinator, waardoor zij naast technisch inhoudelijke kennis ook veel ervaring heeft met projectvoorstellen, aansturen teams en strategische keuzes.

Verder heeft Wilma ook productie ervaring opgedaan bij Exasun BV, producent van esthetische en gebouw geïntegreerde zonnepanelen. Naast de technische inhoud heeft Wilma gewerkt aan energie&consument, waardoor zij goed de brug kan slaan tussen techniek en samenleving.

Voordat zij bij ECN kwam heeft zij een promotie onderzoek in de fysische chemie gedaan naar de relatie tussen elektronische- en magnetische eigenschappen en de kristalstructuur van dunne film materialen (Rijksuniveristeit Groningen, 2003). Verder heeft zij 3 jaar in Cambridge gewerkt (Univeristy of Cambridge, Department of Materials Science, 2003-2006) aan de ontwikkeling van multi-functionele materialen voor data opslag, dit werk is gepubliceerd in o.a. Nature, Science en Nature Materials.

In haar vrije tijd is Wilma voorzitter van COHESIE, de lokale energie coöperatie in haar woonplaats Heiloo. COHESIE heeft reeds 2 zonne-installaties gerealiseerd op gemeentelijke daken, met 270 en 189 panelen die aangeschaft zijn door 54 inwoners. Het derde project is in wording.

over-01

Mijn hobby als beeldhouwer

Naast energie is Wilma ook bezig met beeldhouwen, zowel in brons als in steen. Bekijk deze pagina voor een indruk en verder op www.wilmaeerenstein.nl voor meer foto’s van de beelden en een beschrijving van beeldhouwen.

Neem contact op voor advies 06 36429735

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt