Voor investeerders

Technisch inhoudelijke beoordeling businessplan

Er komen veel start-ups met duurzame producten, heeft u alle technische kennis en kennis van de marktontwikkelingen in huis om dit goed te kunnen beoordelen? Renergize Consultancy kijkt naar de technische claims, stelt vragen en bekijkt of de time-to-market klopt en of hier rekening is gehouden met benodigde testen en certificeringen. Welke stappen moeten nog ondernomen worden om tot productie te komen?

Zo voorkomt u dat de benodigde tijd/investering onderschat wordt. Indien ook goed gekeken wordt wat de marktontwikkelingen zijn in diezelfde periode, kan het product beter op waarde geschat worden.

Onderwerpen: zonnecellen, zonnepanelen, BIPV, dunne film producten, electro-magnetische producten, opslag technologie, verwarmingsconcepten.

Voorbeeld

  • Investeerder had presentatie ontvangen van een start-up op het gebied van magnetische koeling. Investeerder geholpen met stellen juiste vragen bij de presentatie, en vragen opgesteld ter voorbereiding van persoonlijk gesprek met de start-up. Daarnaast gecheckt of de claims kloppen en wat er op dat vlak in de rest van de wereld gebeurt.
Renergize-presentaties

Neem contact op voor advies 06 36429735

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt