Over

Met veel kennis & ervaring in duurzame innovatie

Renergize is veelzijdig en ervaren in de duurzame branche

Renergize helpt bedrijven en investeerders met het succesvol maken van duurzame projecten en producten.

Veel kennis & ervaring

Renergize Consultancy heeft ruim 20 jaar ervaring in de duurzame energie sector en met technische product ontwikkeling.

Meedenkend

Door met de klant mee te denken komen we altijd tot de beste oplossing.

Multidisciplinair

Door de brede achtergrond en ervaring kan Renergize adviseren over een breed spectrum en waar nodig ook partijen bij elkaar brengen.

Flexibel

Soms zijn er onverwachte wendingen of moet er snel iets geregeld worden, Renergize spingt hier meteen op in.  

Renergize Consultancy biedt concrete ondersteuning in de duurzame energie sector

Advisering en ondersteuning bij product ontwikkeling, zoals een marktonderzoek, technische due diligence, opstellen plan van aanpak, input op materialen en processen en het regelen van testen.

Er zijn veel mogelijkheden om voor je product ontwikkeling of een pilot project subsidie aan te vragen en zo je ontwikkelingskosten te verlagen.

Ook bekend als agri-voltaics, is het combineren van zonnestroom en gewasteelt op hetzelfde perceel. Hier komt veel bij kijken en Renergize Consultancy kan je op weg helpen.

Drijvende zonnesystemen hebben veel potentie in Nederland. Ze vergen echter een goed ontwerp dat bestand is tegen de omstandigheden en dat rekening houdt met de waterkwaliteit en ecologie. Renergize Consultancy heeft hier ervaring mee en kan je adviseren de juiste keuzes te maken.

Renergize Consultancy biedt 1 daagse trainingen om jouw of jouw medewerkers in 1 dag up te speed te brengen over verschillende duurzame energie technieken, Agri-PV of drijvende zonnesystemen.

Diensten & services

Renergize helpt bedrijven en investeerders met het succesvol maken van duurzame projecten en producten. Met veel verstand van verschillende subsidies, de markt, processen & wet- en regelgeving zorgt Renergize voor een grotere kans tot succes.

Samenwerkingen